"Зеленский просто м*азь. Он закончит свои дни, как Муссолини": Шарій обурений санкціями проти його тещі

Блогер Анатолій Шарій дав інтерв'ю виданню Україна.ру і прокоментував введення санкцій проти нього, його дружини і тещі, повідомляють Патріоти України.

Журналісти поцікавилися у блогера, чому Володимир Зеленський ввів санкції проти матері його дружини. За словами блогера, його дружині Ользі на санкції абсолютно наплювати, оскільки вона давно не живе в Україні, і в нашій країні у неї залишився рахунок на 2000 доларів. «Она дарит их этому у*людку Зеленскому. Но самое гнусное в том, что ударили по Олиной маме, которая вообще аполитичный человек. Ей блокируют все счета. Зеленский — м*азь. Просто м*азь. Я говорю это без всякой злости», - заявив Шарій.

Він підкреслив, що президент України закінчить свої дні як Муссоліні з його Кларою Петаччі в 1945 році. Блогер зазначив, що нікому не потрібно ображатися на Зеленського, оскільки він нібито порушив всі поняття і перейшов усі межі. Шарій нагадує, що коли в нормальній країні хтось вводить санкції, вони стосуються тільки конкретних людей, але ніяк не їхніх родичів. Також блогер зазначає, що швидше за все Зеленський пробивав всіх його родичів і не знайшов батьків, тому вирішив взятися за матір його дружини.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: