Зеленський провів засідання Ставки - говорили про ситуацію на передовій та плани росіян

Президент України Володимир Зеленський обговорив із розвідкою та військовими обстановку на передовій та плани росіян у найближчій перспективі. Як повідомляє прес-служба глави держави, Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, передають Патріоти України.

"Учасники заслухали доповіді щодо загальної оперативної обстановки на передовій та ситуації на ділянках фронту в межах зон відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, керівництво розвідки поінформувало про ймовірні дії держави-агресора в найближчій перспективі. Також учасники засідання проаналізували стан забезпечення підрозділів боєприпасами.

Крім того, було продовжено розгляд питання щодо комплектування особовим складом, озброєнням та військовою технікою новостворених бригад Сил оборони. Серед іншого члени Ставки обговорили питання підвищення ефективності системи керування та взаємодії різних угруповань Сил безпеки й оборони України під час виконання бойових завдань.

Чергове "досягнення" Путіна: Під Краковом відкрили постійну базу спецпризначенців США

субота, 18 травень 2024, 16:03

США відкривають постійну базу спецпризначенців у Польщі під Краковом. Табір "Мирон" назвали на честь польського солдата Мирослава (Мирона) Луцького, який загинув в Афганістані під час підтримки операцій НАТО. Про це повідомляє RMF24 17 травня, передают...

Вовчанськ практично зруйнований ворогом - РНБО

субота, 18 травень 2024, 15:29

Місто Вовчанськ Харківської області практично зруйноване внаслідок атак ворога, але так і не захоплене ним. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Він повідо...