Зеленський провів засідання Ставки - обговорювали плани Росії на найближчий час

Президент України Володимир Зеленський 28 лютого провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, на якому обговорив з військовими оперативну обстановку і ймовірні дії російських окупантів найближчим часом, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, на Ставці командувач Сухопутних військ Збройних сил України, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський та командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський доповіли про перебіг бойових дій в районах відповідальності їхніх угруповань.

Також командувач ОСУВ "Північ" Сергій Наєв та командувач ОСУВ "Одеса" Едуард Москальов доповіли про ситуацію на північному та південному напрямках.

"Члени Ставки розглянули загальну оперативну обстановку та ймовірний характер дій противника найближчим часом, про що доповіли головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. Крім того, було розглянуто стан забезпечення Сил оборони боєприпасами й технікою, перебіг підготовки українських військовослужбовців за кордоном, зокрема потреби Сил оборони щодо чисельності та спеціальностей", - повідомили в Офісі президента.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...