Зеленський прибув до Каліфорнії: Мерія Сан-Франциско стала жовто-синьою. Ілон Маск і Джефф Безос репетують виговорювати "здоровенькі були"

Президент Володимир Зеленський 2 вересня прибув до Каліфорнії у рамках робочого візиту до США, повідомляють Патріоти України з посиланням на Офіс президента.

Дослівно: "На честь приїзду глави Української держави будівлю мерії міста Сан-Франциско за ініціативою влади штату підсвітили кольорами українського прапора".

Наголошується, що це перший візит президента України до Каліфорнії за всю історію незалежності нашої держави, зазначають Патріоти України.

Згідно програми візиту очікується, що глава держави проведе зустріч з мільярдерами Ілоном Маском і Джеффом Безосом. Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"Це після Байдена вже. Зеленський полетить до Каліфорнії. Буде зустрічатися з Безосом і Маском. Там обговорять теж питання техногенного прориву для України, участь у спільних проектах", - зазначив Арестович.


Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...