Зеленський прибув до Сінгапуру

Президент Володимир Зеленський прилетів до Сінгапуру для участі в конференції «Діалог Шангрі-Ла» – ключовому майданчику для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

«Глобальна безпека неможлива, коли найбільша країна світу ігнорує визнані кордони, міжнародне право й Статут ООН, шантажує голодом, темрявою та ядерною зброєю.

Відновлення справедливого миру в Україні, гарантування глобальної продовольчої та ядерної безпеки – це завдання Глобального саміту миру у Швейцарії. Саме тому нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону», – наголосив Зеленський.

У Сінгапурі український лідер виступить на конференції та проведе низку зустрічей, зокрема з президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом і прем’єр-міністром Лоуренсом Вонгом, президентом Тимор-Лешті Жозе Рамушем-Ортою, міністром оборони США Ллойдом Остіном та сінгапурськими інвесторами.

"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 13:30

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають...

Москва з Пекіном та Бразиліа не відговорили: Аргентина вирішила надати Україні пакет військової допомоги

понеділок, 8 липень 2024, 13:28

Міністр оборони Аргентини Луїс Альфонсо Петрі на конгресі правих сил Латинської Америки в Бразилії обґрунтував рішення Буенос-Айреса "підтримати Україну та Ізраїль у їхніх війнах". Про це повідомляє Polskie Radio. "У минулому Аргентина обіймалися з Вен...