"Зеленський принципово вирішив заявити про недоторканність Єрмака - і що ніхто його не звільнятиме через жодні скандали", - політтехнолог Голобуцький

"За наявною інформацією, прес-конференцію в ОП все ж визнали неприйнятно ризикованим форматом. Навіть без стандартно акредитованих журналістів, а тільки з персонально запрошеними, лояльними 30-ма, «персоналом теплої ванної». Але, судячи з усього, Зеленський таки принципово вирішив заявити про недоторканність Єрмака – і що ніхто його не звільнятиме через жодні скандали", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Формат маратону - по одному питанню на ніс: 30 журналістів, 30 питань, 3 години («Три струны три акорда три раза...», перепрошую за асоціацію).
Отже, п’ятниця, 12.00. Від піцерії «Автостанція на Подолі» відмовились: їсти в такій атмосфері, це треба мати дійсно сталеві нерви. Тому «прес-маратон» буде на території коворкінгу Creative State of Arsenal (його співвласник Юрій Голик, екс-радник прем'єра Гончарука, є консультантом влади у "Великому будівництві"). Сподіваються на «дружню атмосферу», що «стіни поможуть»?
Ну і 30 «теплих банщиків» (хто? по суті, з лояльних дійсно лишились хіба «1+1» і ДОМ»; Бацман вже сказала, що запрошення не має, головред «РБК-Україна» Сергій Щербина підтвердив, що його запросили, як і Денис Іванеско, головред «Українських новин»; кажуть, буде хтось від телеканалу «Україна»). Може, чай таки наллють в тому коворкінгу. А може й ні.
ОП хоче повторити одночасно і успішну картинку 10 жовтня 2019-го в кафе Kyiv Food Market (от тільки тоді ще підтримка Зеленського трималась на рівні 66%, хоча вже на очах сповзала: 73% у вересні, 66% в жовтні, 64% на початку листопада 2019-го і лише 52% - в кінці), і щедру та промовисту картинку «підгодовування журналістів з рук» червневих шашликів у парку Залісся цього літа. Ну і зберегти імідж «молодих просунутих» - котрі тісно пов’язані з коворкінгами, кейсами, аджендою і іншими модними словами. Хоча все ж частіше з факапами.
Тут навіть прогнози робити незручно – і так всім ясно, що прилюдна тепла ванна буде для Зеленського дуже некомфортною. 5 хвилин на одну відповідь в таких умовах – це неймовірно довго і неприємно. Але Зеленський певен, що Єрмак того вартий. Або як мінімум в цьому впевнений Єрмак".

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...