Зеленський призначив Кравчука головою української делегації в Мінську

Голова держави Володимир Зеленський призначив першого президента України Леоніда Кравчука головою української делегації в Тристоронній контактній групі. Рішення прийнято 30 липня. Відповідний указ опублікований на сайті Офісу президента, передають Патріоти України.

В указі також говориться "вивести зі складу делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Л.Кучму, увільнивши його від виконання обов’язків глави делегації".

Указ набирає чинності з дня його опублікування. Зазначимо, сьогодні Кравчук погодився зайняти цю посаду і сказав, що хоче пришвидшити мир на Донбасі. Також він говорив, що зараз владою робляться зусилля для проведення нової нормандської зустрічі в Берліні.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...