Був мером Луганська: Зеленський призначив нового главу РНБО

Новим главою Ради нацбезпеки і оборони став колишній заступник голови РНБО Олексій Данілов. Відповідний указ з'явився на сайті президента 3 жовтня, передають Патріоти України.

"Призначити Данілова Олексія Мячеславовича Секретарем Ради національної безпеки і оборони України", – йдеться у документі.

Посаду заступника голови РНБО Данілов отримав у липні 2019 року. У 90-х роках він був мером Луганська, в 2004 році під час виборів президента очолював штаб Віктора Ющенка, а потім став губернатором і обирався до Верховної Ради від БЮТ.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...