Зеленський публічно осоромився через одного із "слуг народу" (відео)

Президент України Володимир Зеленський під час візиту в Івано-Франківську область затребував у нардепа-мажоритарника Андрія Іванчука 175 мільйонів гривень для будівництва дороги в "чужому" окрузі. Про це він заявив під час робочої наради, повідомляють Патріоти України.

Зеленський, за його словами, дізнався від громадян, що в ряді міст немає доріг з 90-х років. "Не тільки Космач. Мені сказали, що в 5 містах немає зовсім дороги і не було", - сказав президент. По дорогах відповів голова села Космач, зазначивши, що на шлях до його села потрібно 175 мільйонів гривень. Космач знаходиться в 89 окрузі, за яким обирався кандидат від "Слуги народу". Однак Зеленський звернувся до нардепа 8 скликання Андрія Іванчука, який переміг як самовисуванець на виборах по 88 мажоритарному округу.

"175 мільйонів вам потрібно, і все буде нормально? Я бачу пана Іванчука. Ви ж стали депутатом, я чув. Ви зря сюда прийшли. Ви ж тут народились? Ви ж з Коломиї? Дуже добре. 175 мільйонів гривень є?", - звернувся Зеленський до Іванчука.

Той відповів, що гроші на дороги закладали у бюджеті. "Причому тут бюджет? Що ви до того бюджету? Ви від нього вже відрізані, ви ж в курсі. Інші люди прийшли. 175 мільйонами можете допомогти? Просто таке чоловіче питання", - сказав президент. "У нас немає такого бюджету, щоб побудувати зараз усі дороги. Але ми хочемо допомогти людям. Ви мажоритарник, вас переобрали. Ви можете найти 175 мільйонів, допомогти?" - додав Зеленський.

На це Іванчук почав розповідати про проблеми у 88-му окрузі, де він обирався. "175 мільйонів – це нічого. Я в принципі можу назвати прізвища людей, яких ви знаєте, у яких ці гроші є. На сніданок, обід та вечерю. Ну допоможіть, ну журналісти вас знімають. До вас буде повага. Допоможете?", - вкотре спитав Зеленський.

"Я інший округ представляю, але я допоможу", - врешті сказав Іванчук. "175 мільйонів. Допоможете! Одне - я вас тільки прошу – якщо ви мене обдурите (а ви не можете!) – я дам всі ваші телефони і адреси всім селянам того містечка – вони до вас прийдуть. Я не просто так. Не обманюйте. Питання вирішене", - підсумував президент.

Відзначимо, Іванчук у Верховній Раді попереднього скликання був заступником фракції "Народного фронту". Також він є давнім соратником Арсенія Яценюка.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...