Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти України.

"Сьогодні разом із першою леді Оленою Зеленською відвідали Національну дитячу спеціалізовану лікарню Охматдит. Поспілкувалися з дітьми, які проходять лікування", – написав він.

За його словами, "медзаклад, незважаючи ні на що, відновлює нормальну роботу і свою силу після російського удару. Я дякую всім, хто допомагає лікарні, хто був на місці після влучання російської ракети і розбирав завали, підтримував дітей. Дякую всім у світі, хто шукав рішення, щоб підтримати українців".

"Ми обов'язково все відновимо і доведемо, що життя сильніше за його ворога!", – запевнив президент.

Як написала у своєму Telegram-каналі Олена Зеленська, вони з чоловіком в Охматдиті віддали честь загиблій лікарці Світлані Лук'янчик та її пораненим колегам.

Крім того, її Фонд узяв на себе відновлення Школи супергероїв – навчальних класів при медичному закладі для тих маленьких пацієнтів, які довго лікуються і намагаються не відставати від шкільної програми.

"Таких осередків уже 17 у лікарнях країни, але той, що був в Охматдитітакож знищила російська ракета. Але нова Школа буде. І теж буде ще кращою", – пообіцяла перша леді.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...