Зеленський розповів, чи планує їхати з України

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не покидатиме Україну до перемоги. Про це він заявив під час прес-конференції 23 квітня, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання польського журналіста про те, чи не хоче він виїхати до Польщі, Зеленський заявив, що не планує залишати територію України до закінчення війни.

"Я вже 60 днів це чую. Не маю права і, чесно, не хочу. При всій повазі до Польщі, вашого лідера та людей... Поки війна не закінчиться, до Польщі та інших держав не маю права їхати", - відповів президент.


Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...