Зеленський розповів, яким буде його перший указ

Президент України Володимир Зеленський розповів, що першим підпише указ про розпуск Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

Окрім того, журналісти запитали у Зеленського, чи він завжди буде пересуватися пішки. Новообраний президент висловив надію, що вулиці більше не будуть перекривати. Це головне. А там – яка різниця. Де пішки, а де на машині, – додав Зеленський.

20 травня відбулася інавгурація Володимира Зеленського. Під час своєї промови, президент України зазначив, що планує розпустити Верховну Раду України восьмого скликання. За його словами, українці хочуть не слів, а дій. Чергові вибори до Верховної Ради були заплановані на 27 жовтня 2019 року.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...