Зеленський розповів, кого бачить у кріслі прем'єра (відео)

Кандидат у прем'єри повинен буде представити людей, яких він хоче бачити серед членів уряду.

Володимир Зеленський. Фото: прес-служба Офісу президента.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розглядає двох кандидатів на пост прем'єр-міністра. Остаточне рішення про вибір кандидатури він прийме за тиждень. Про це повідомив глава держави журналістам під час прийому з нагоди Дня Незалежності 24 серпня, передають Патріоти України.

"Я повинен прийняти це рішення на цьому тижні, більше нікуди тягнути. Скажу чесно, що складність цього рішення тільки в тому, що мені подобаються кілька людей. Не скажу хто, скажу, що двоє", – сказав президент.

Він підкреслив, що новий прем'єр повинен бути готовий до вирішення проблем в економіці. "Людина повинна прийти з моделлю, з людьми, з термінами реформ. Це велике глобальне завдання", – додав Зеленський.

Крім того, кандидат у прем'єри повинен буде представити людей, яких він хоче бачити серед членів уряду.

"Я не знаю, які переговори вони ведуть, [але перед ними поставлена] завдання показати структуру з людьми та програмою. Природно, вони ж не можуть сказати: я б хотів Ілона Маска на міністра інфраструктури. Ми б всі хотіли. Але щоб мені когось пропонувати, бо вони розуміють, що ми товариші предметні, напевно, з кимось поговорити", – зазначив президент.

Джерело: LB.ua

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...