Зеленський розповів про реакцію Заходу на План перемоги України

Партнери на Заході поставилися до Плану перемоги практично. І зараз команди зосередились на деталях дієвої підтримки. Про це сказав президент Володимир Зеленський від час виступу у Верховній Раді в середу, 16 жовтня, передають Патріоти України.

"Партнери України, яким уже був представлений цей наш план, поставилися до нього практично. Уважно. Команди зосереджені на деталях заради дієвої підтримки", – заявив він.

Зеленський повідомив, що завтра представить План перемоги на засіданні Європейської Ради. При цьому він наголосив, що для нього було важливо презентувати його Верховній Раді.

"Але я хочу бути відвертим із вами щодо того, як ситуація супроводжується у певній непублічній комунікації з Україною. Ми чуємо від партнерів слово "перемовини" і значно рідше звучить слово "справедливість". Україна відкрита до дипломатії, але до чесної", – підкреслив глава держави.

Як відомо, з Планом перемоги були ознайомлені діючий американський президент Джо Байден та кандидати в президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп. Також документ презентували лідерам Великої Британії, Німеччини, Франції і Італії.

"Ми бачимо великий прорив, який було тут зроблено": Окупанти вже за 2 км до Курахового, йдуть запеклі бої, - BILD

середа, 16 жовтень 2024, 16:57

Російські війська підійшли на 2 км до міста Курахове Донецької області. Про це повідомляє військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. У середині вересня Рьопке відвідав прифронтове Курахове, де до війни мешкало близько 18 000 осі...

У КНДР є свій інтерес: Експерт пояснив, чому Кім Чен Ин може дати своїх військових Путіну

середа, 16 жовтень 2024, 16:37

Північна Корея підтримувала Російську Федерацію від початку її відкритої агресії проти України. Пхеньян, судячи з усього, готовий безпосередньо допомагати окупаційній армії у зв'язку з причинами військового й політичного характеру, передають Патріоти У...