Зеленський розповів про своє ставлення до миротворців на Донбасі (відео)

На думку президента, на кордоні між Україною та РФ миротворці були б дуже доречними.

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі YES у Києві сьогодні, 13 вересня, розповів про своє ставлення про можливість введення миротворчої місії на Донбас, передають Патріоти України.

За словами українського лідера, він знає, що попередня влада обговорювала тему введення миротворців, однак дуже обережний з цим. "Я не хочу, щоб на Донбасі був сценарій абхазький чи було Придністров’я", - наголосив він.

Натомість, на думку Зеленського, на кордоні між Україною та РФ миротворці були б дуже доречними. "До цього моменту я не підіймаю тему миротворців. Але я задоволений був би, якщо миротворці були на кордоні між Україною та РФ. Туди я їх запрошую", - сказав він.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...