Зеленський розповів про знищення російських позицій і пускових установок біля кордону

Українські військові біля кордону з Росією знищують позиції та пускові установки росіян, заявив президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення у вівторок, 18 червня, передають Патріоти України.

«Знищення поблизу кордону нашими силами, нашими воїнами позицій і пускових установок російських терористів дійсно має значення», — сказав Зеленський.

Він також зауважив, що рішучість світу «відкриває нові перспективи» для відновлення безпеки України і, зокрема, Харкова. Він подякував тим, хто обороняє Харківський напрямок та стримує росіян на інших напрямках. «Саме українська сміливість та стійкість визначають ситуацію — те, що ми можемо, а не те, що Росія хоче чи намагалась», — додав Зеленський.

"Вертикальна ескалація": Росія дратує не лише лідерів Перської затоки, а й Китай, – Financial Times

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:40

Те, що Росія веде перемовини з повстанцями-хуситами у Ємені щодо постачання їм протикорабельних крилатих ракет П-800 "Онікс", дратує не лише країни Перської затоки, а й Китай. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. "Координація з араб...

"Причому це можна зробити швидко": Військовий експерт пояснив можливості боєприпаса JSOW, наданого Україні

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:25

Боєприпас JSOW, який США нададуть Україні для захисту від російських агресорів, можна ефективно використовуватися по цілях у глибині території РФ. Таку думку в етері Еспресо висловив військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової к...