Зеленський розповів, що 400 км "труби Медведчука" знищено: Журналісти перевірили слова президента

Президент України Володимир Зеленський розповідав, що 400 км трубопроводу "Самара – Західний напрямок", який пов'язували з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком, знищили. LB.ua пише, що окремі ділянки нафтопродуктопроводу розібрали, на деяких залишилися лише сліди демонтажу, передають Патріоти України.

Окремі ділянки нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок" у 2017–2019 роках демонтували частинами. Про це видання написало 2 квітня, посилаючись на матеріали інвентаризації об'єкта, з якими ознайомилася редакція.

Нафтопродуктопровід "Самара – Західний напрямок" експлуатує компанія "Прикарпатзахідтранс". 2 квітня президент України Володимир Зеленський повідомив, що нафтопровід, виконуючи рішення Ради нацбезпеки і оборони повернули у власність держави. У процесі передавання з'ясували, що 400 км трубопроводу знищено, сказав Зеленський.

За інформацією LB.ua, зараз фактично знищено відвідну трасу №13 ділянки 23, водночас там залишилися сліди демонтажу. Також демонтовано кілька десятків км траси №43.

Джерело: LB.ua

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...