Таки підписали "злив Донбасу"? Зеленський терміново скликає брифінг

У вівторок, 1 жовтня, о 19.00 відбудеться брифінгпрезидента України Володимира Зеленського у прес-центрі Офісу президента по вул. Банковій, 11, передають Патріоти України.

Варто додати, що раніше у Росії заявили, що українська делегація нібито підписала резонансну "формулу Штайнмаєра" у вівторок, 1 жовтня, на переговорах у Мінську.

Інформацію про підписання розповсюдило і "РИА Новости". Джерело видання заявило, що деталі повинен незабаром озвучити представник ОБСЄ Мартін Сайдік.

"Текст "формули" підписаний у формі, яку погодила контактна група. Поставлені підписи всіх учасників: України, "республік", РФ і ОБСЄ", – сказано в повідомленні. При цьому, офіційного підтвердження підписання плану поки не надходило.

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...