"Зеленський усе знав": Гордон розповів про роботу над інтерв’ю з Гіркіним та Поклонською, Мендель заперечила

Президент Володимир Зеленський заздалегідь знав про підготовку інтерв’ю з колишнім ватажком бойовиків "ДНР" Ігорем Гіркіним і так званою колишньою прокуроркою Криму Наталією Поклонською. Про це розповів журналіст Дмитро Гордон, повідомляють Патріоти України.

"Я вперше про це кажу: президент усе це знав за півтора місяця до реалізації. Він був посвячений у деталі операції", – зазначив Гордон.

Раніше Гордон заявляв, що інтерв'ю з Гіркіним та Поклонською він записав "у співдружності" зі спецслужбами України. Проте в СБУ відповідали, що не працювали з Гордоном у межах інтерв'ю з Гіркіним.

Гордон зазначив, що Гіркін та Поклонська "страшенно цікаві персонажі". "Тепер це вже зрозуміло, і усі, хто мав пояснити, пояснили: це була спецоперація українських спецслужб, зокрема Головного управління розвідки. І це підтверджує витік інформації з матеріалами моєї переписки з начальником ГУР генералом Василем Бурбою перед інтерв’ю", – розповів Гордон.

Своєю чергою прес-секретар президента Юлія Мендель спростувала слова Гордона. "Для Володимира Зеленського було таким самим здивуванням дізнатися про вказані вами інтерв’ю, як і для всієї української громадськості. Визначати, чи є в діяльності журналістів елементи порушення Конституції, мають правоохоронні органи", - сказала Мендель.

Джерело: Громадське.ua

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...