"Зеленський у реанімації": Окупанти зламали радіостанції в Україні і розповсюдили недолугий фейк (відео)

Ворог здійснив кібератаку на сервери і мережі радіостанцій TAVR Media ("Радіо Байрактар", "Мелодія FM" та інші) та розповсюдив фейк про погіршення стану здоров’я президента Володимира Зеленського. Про це повідомили у радіогрупі TAVR Media, передають Патріоти України.

Там пояснили, що відповідні служби працюють над розв'язанням проблеми після ворожої кібератаки.Що стосується контенту, який розповсюдили після злому, в TAVR Media наголосили: "Жодна інформація про проблеми із здоров’ям президента України Володимира Зеленського не відповідає дійсності".

Напередодні в мережі з’явилося відео від очевидців, де можна почути, як в радіоефірі сповіщають про нібито погіршення стану здоров’я глави держави і те, що його обов’язки виконує спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...