Зеленський відкликав франшизу: На російському каналі "СТС" закрили "Лигу смеха"

«Ліга сміху», схоже, офіційно завершила свою адаптацію в Росії. Франшиза, колись придумана на заміну КВН в Україні, розрослася до п'яти країн (чотири з колишнього СРСР плюс Ізраїль), але до СТС формат так і не доїде, повідомляють Патріоти України.

Спочатку перший сезон російської версії планували випустити в ефір в кінці березня. Але спочатку кастинг в Москві пройшов даремно, а потім команди на фестивалі Маслякова в Сочі активно жартували про безглуздість «Ліги сміху». Глядачі КВН на кшталт Crafty ділилися чутками про перенесення зйомок на осінь, але на Vesti.ua з'ясували, що шоу точно не запуститься в 2021 році. З посиланням на неназваного редактора холдингу «АМіК», франшизу у СТС відкликали після особистого указу президента України Володимира Зеленського.

Співрозмовник сайту уточнив, що український лідер наклав бан після критики і звинувачень у співпраці з Росією. До перемоги на виборах Зеленському належали 99,9% акцій ТОВ «Студія Квартал-95» і 16,7% акцій продюсерського центру «Ліга сміху». Після інавгурації екс-шоумен передав частку в восьми компаніях найближчому соратникові по «Кварталу» Сергію Шефіру. З травня 2019-го Шефір-молодший працює помічником президента України.

«Команди на кастингу були дуже сильні - приблизно 30% учасників були відібрані в результаті цього кастингу для першого телеефіру. З іншими командами про участь продюсери російського проекту домовлялися особисто. У шоу навіть планувалася поява деяких популярних команд з Вищої ліги КВН», - ділиться інсайдом редактор «АМіК».

Це вже друге шоу «Студії Квартал-95», адаптація якого зривається на СТС. У 2014-му Перший Розважальний також провів кастинги формату «Розсміши коміка», в журі якого 15 сезонів особисто сидів Зеленський. Але франшизу також звернули. Зате СТС оголосив про запланований показ другого сезону серіалу «Папік».

Джерело: Вести-UA

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...