Зеленський відповів, чи Україна продовжить переговори з Росією після звірств окупантів у Бучі (відео)

Україна та країна-агресор Росія мають якнайшвидше відновити переговори. Затягування цього процесу робить лише гірше для Росії. Про це заявив президент України Володимир Зеленський. У понеділок, 4 квітня, глава держави поспілкувався зі ЗМІ у звільненій Бучі, де було знайдено безневинні жертви звірств російських окупантів, передають Патріоти України.

Говорячи про зустріч у Туреччині, він зазначив, що поки що відбулася лише одна зустріч переговорних груп, якій передувала зустріч міністрів, у яких "щось не склалося". "Я скажу вам, що чим довше РФ затягуватиме процес зустрічі, тим гірше і для них, і, в принципі, для цієї війни", – наголосив президент.Він зазначив, що з кожним днем українські військові деокупують нові міста і знаходять свідчення звірств армії РФ в Україні.

"Ви бачите, що відбувається. Дуже складно розмовляти, коли бачиш, що вони тут (у Бучі. – Ред.) наробили", – сказав Зеленський. Він заявив, що українські захисники щодня знаходять закатованих окупантами мирних жителів "у бочках, у погрібах, задушених". "Тому, я вважаю, що їм (представникам РФ. – Ред.) потрібно, якщо є чим думати, то думати швидше", – закликав Зеленський.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...