Зеленський відреагував на "наркотичний" скандал із працівниками Bihus.Info

Президент України Володимир Зеленський відреагував на незаконне стеження за журналістами проєкту Bihus.Info, внаслідок якого в Мережу злили відео, на якому працівники команди розслідувачів начебто вживали наркотичні речовини. Про це він говорив у своєму традиційному вечірньому зверненні у середу, 17 січня, передають Патріоти України.

“Щодо ситуації із нашими журналістами. Зокрема, фактом стеження за журналістами. Служба безпеки України розпочала розслідування та з’ясує всі обставини”, - пообіцяв український лідер.

При цьому Зеленський висловив і власне ставлення до інциденту. “Будь-який тиск на журналістів неприпустимий”, - наголосив він.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...