Зеленський відреагував на заяву Бродського про "підпільне вакцинування" від COVID-19

Президент України Володимир Зеленський доручив Службі безпеки та іншим правоохоронним органам негайно перевірити інформацію про нібито ввезені в Україну контрабандою вакцини від коронавірусу, відреагувавши на заяву голови редакційної ради OBOZREVATEL, президента Федерації баскетболу України Михайла Бродського. Про це глава держави повідомив у Telegram, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що за контрабанду й контрафакт має бути покарання. "Якщо хтось дійсно додумався таємно і з порушенням закону ввезти вакцину для продажу, реакція повинна бути максимально жорсткою", – заявив Зеленський.

Він підкреслив, що в держави є чіткий план вакцинації. Спочатку щеплення отримають люди з груп ризику й ті, хто на передовій у боротьбі з COVID-19.

Нагадаємо, Бродський повідомив, що за його інформацією, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і низка народних депутатів, зокрема й глава профільного медичного комітету ВР Михайло Радуцький, протягом цього тижня отримали першу дозу вакцини в клініці пластичної хірургії і косметології "Меділенд", до якої має стосунок Роман Голдман.

Радуцький і Голдман
Клініка "Меділенд"

Українськими бенефіціарами таємної вакцинації Бродський назвав нардепа Радуцького і скандального російсько-українського підприємця Павла Фукса.

  • Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) та співробітники Міністерства внутрішніх справ (МВС) вивчать інформацію щодо можливої організації в Україні підпільної вакцинації проти коронавірусу. Зокрема, щеплень для нардепів і топчиновників.

"Доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію, оприлюднену в ЗМІ, щодо можливої підпільної вакцинації препаратами невідомого походження. І одразу повідомлю власну позицію.

Я є прихильником вакцинації. Згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин отримають лікарі, що працюють на передовій боротьби з COVID-19. Сам буду вакцинуватися власним коштом у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде у клініки", – повідомив Шмигаль.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...