Зеленський vs Богдан: Стало відомо, хто отримав більшу зарплату за жовтень

Гарант України Володимир Зеленський і глава АП Андрій Богдан отримали заробітну плату за жовтень. Як виявилося, сума зарплати у президента менше, ніж у його підопічного Андрія Богдана. Про це стало відомо з публікації Держуправління справами президента, передають Патріоти України.

Голова офісу Зеленського отримав за жовтень зарплату в розмірі 39 тис. 258 грн, у тому числі посадовий оклад - 16 тис. 363 грн, надбавку за вислугу років - 4 418 тис. грн., надбавку за роботу в умовах режимних обмежень - 3 тис. 272 грн, надбавку за інтенсивність праці - 9 тис. 818 грн та інші виплати (премія, індексація грошових доходів) - 5 тис. 385 грн. Із зарплати сплачені податки і збори в розмірі 7 тис. 655 грн.

Сам Володимир Зеленський за жовтень отримав зарплату в розмірі 28 тис. грн. Варто також відзначити, що це не найбільші доходи держчиновників в жовтні. Як повідомлялося раніше, депутати Верховної Ради також отримали зарплати. Так, найбільша заробітня плата дісталася першому віце-спікеру Руслану Стефанчуку - 54 100 грн, за ним йде голова Ради Дмитро Разумков, він отримав 44 600 грн, а віце-спікер Олена Кондратюк - 45 400 грн.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...