Зеленський виконав передвиборчу програму на 25%: У КВУ перерахували зроблене та незроблене

Передвиборча програма президента Володимира Зеленського виконана на 25% за два роки Про це йдеться у аналізі Комітету виборців України, зазначають Патріоти України.

Cеред пунктів, які не вдалося реалізувати, - питання завершення конфлікту на Донбасі, повернення окупованих територій і примус РФ до відшкодування завданих нею збитків Україні.

Також невиконаними залишаються пункти, що передбачають можливості оформлення бізнесу за годину, отримання закордонного паспорта за 15 хвилин і голосування за секунду, обіцянки про створення умов життя в Україні, які змусили б громадян нашої країни повернутися із заробітків, а також підвищення пенсійного забезпечення і повний перехід від солідарної до накопичувальної пенсійної системи.

До переліку виконаних обіцянок Зеленського входять формування в Україні прозорого ринку землі, внесення законопроектів про зняття недоторканності та імпічмент президента, капітальний ремонт інфраструктури, автоматизація публічних процесів, зведення функціоналу держави до "розмірів смартфону" тощо.

"Із виборчої програми В. Зеленського експерти КВУ виокремили 30 пунктів, із яких 22 не виконано, вісім частково або повністю виконано. Отже, програма є виконаною лише на 25%. Переважно реалізовано "другорядні" обіцянки, які не мають суттєвого впливу на життя громадян", - заявили в КВУ.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...