Зеленський заявив, що "гаряча фаза" війни може закінчитися до кінця року

Весь світ повинен чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл і розглянути можливість припинення війни. Як інформують Патріоти України, про це в інтерв'ю ВВС заявив президент України Володимир Зеленський.

"Це не означає, що всі території відвойовуються силою. Я думаю, що сила дипломатії може допомогти", = підкреслив президент України.

Він заявив, що якщо союзники України на Заході залишаться сильними, то те, що він назвав "гарячою фазою" війни з Росією, може закінчитися до кінця цього року. Та додав, що слабша Росія на полі бою поставить Україну на сильнішу позицію за столом переговорів.

"Здійснюючи тиск на Росію, я вважаю, що можна погодитися на дипломатичне врегулювання", - додав Зеленський.

Нагадаємо, вранці в п'ятницю, 19 липня, президент України Володимир Зеленський виступить на позачерговому засіданні уряду Великої Британії.

Піти з гордо піднятою головою: Сім'я Байдена обговорила план виходу 81-річного президента з виборчих перегонів - ЗМІ

п’ятниця, 19 липень 2024, 20:55

Члени сім'ї президента США Джо Байдена обговорили можливий вихід з передвиборчої кампанії після закликів однопартійців і донорів. Про це повідомляє NBC News у п’ятницю, 19 липня, зазначають Патріоти України. Переважно дискусія стосувалася того, аби мож...

Зеленський заявив, що "гаряча фаза" війни може закінчитися до кінця року

п’ятниця, 19 липень 2024, 19:19

Весь світ повинен чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл і розглянути можливість припинення війни. Як інформують Патріоти України, про це в інтерв'ю ВВС заявив президент України Володимир Зеленський. . "Це не означає, що всі території в...