Зеленський заявив, що не виключає переговорів з Путіним, але не чув із Росії заяв про справжнє прагнення миру

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що не відмовляється від переговорів із кремлівським тираном Володимиром Путіним, проте не бачить жодних передумов до того, що Москва готова укласти мир на умовах України. Указ, підписаний у жовтні про відмову переходити з диктатором до дипломатії, не відкидає зміни риторики самої Росії, передають Патріоти України.

"Я не зачиняв двері. Я сказав, що ми готові говорити з Росією, але з іншою Росією. Тією, яка дійсно готова до миру. Такою, яка готова визнати, що вони окупанти", – розповів лідер української нації в інтерв'ю CNN.

Він додав, що продовжить наполягати на поверненні всіх територій, на які зазіхнула країна-агресор із 2014 року. Це не лише відновлення прав та територій, а й насамперед відновлення справедливості. "І поки я не чув подібних заяв від Російської Федерації – ні від Путіна, ні від когось ще", – сказав Зеленський.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...