Зеленський заявив, що переговори з Росією будуть, питання - з яким президентом РФ

Президент Володимир Зеленський заявив, що перемовини з керівництвом РФ про завершення війни обо’язково будуть, питання лише у тому, з яким президентом Росії. Про це Зеленський сказав під час Українського сніданку в Давосі, передають Патріоти України.

"Після військової частини буде мирний процес, і буде стіл перемовин, і буде точно мир. Питання - з ким Україна буде домовлятись, з яким президентом Росії. Це також залежить від бажання діючого президента Росії", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що, на його думку, чинний президент РФ не усвідомлює, що зараз відбувається. "Він живе в своєму інформаційному світі, не розуміючи, що Україна не піде на поступки", - сказав Зеленський.

За його словами, переговори з Владіміром Путін будуть можливі, "коли він буде готовий вийти в реальність і зрозуміє, що багато людей гине… Тоді можна спробувати, якщо це буде ще не пізно, іти дипломатичним шляхом, саме з цією діючою владою", - сказав Володимир Зеленський.

Водночас, він допустив, що із подальшим кривавим розвитком війни бажання українського суспільства до переговорів "буде втрачатися щодня".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...