Зеленський заявив, що Україна має лише чверть необхідного, щоб захистити небо

Україна має лише близько 25 відсотків того, що їй потрібно для захисту з погляду протиповітряної оборони, повідомив президент Володимир Зеленський.

Деталі: Зеленський сказав, що "120-130" винищувачів F-16 або інших сучасних літаків необхідно для того, щоб мати паритет з Росією.

ЗМІ пише, що він "дуже критично" поставився до обмежень на завдання ударів по російській території західними озброєннями.

Пряма мова Зеленського: "Вони можуть стріляти зі своєї території по нашій будь-якою зброєю. Це найбільша перевага, яку має Росія. Ми не можемо нічого зробити з їхніми системами, які знаходяться на території Росії, за допомогою західної зброї".

Де окупанти стягують сили та тривають жорсткі бої: Сирський повідомив про ситуацію на фронті

понеділок, 17 червень 2024, 12:56

На фронті ЗСУ тримають оборону, характер дій окупантів суттєво не змінився.Про це повідомив Головнокомандуючий Олександр Сирський, який майже тиждень працює на Східному фронті, передають Патріоти України. "Характер дій противника суттєво не змінився. ...

Росія перевела частину кораблів у Азовське море: У ВМС назвали причину

понеділок, 17 червень 2024, 12:48

Російська Федерація перевела частину кораблів до Азовського моря, оскільки вважає акваторію більш безпечною через контроль усього узбережжя. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів речник Військово-морських сил (ВМС) Дмитро Плетенчук, передають Патріо...