Зеленський заявив, що Україна може погодитися на дипломатичне врегулювання війни

Здійснюючи тиск на Росію, можна погодитися на дипломатичне врегулювання війни в Україні –-не завжди території відвойовуються силою, передають Патріоти України з посиланням на інтерв’ю BBC президента України Володимира Зеленського.

Він сказав, що весь світ повинен буде чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл і розглянути можливість припинення війни.

"Це не означає, що всі території відвойовуються силою. Я думаю, що сила дипломатії може допомогти", – сказав він, додавши, що слабша Росія на полі бою поставить Україну в сильнішу позицію за столом переговорів. "Здійснюючи тиск на Росію, я вважаю, що можна погодитися на дипломатичне врегулювання", - сказав президент.

Путіну прикручують нафтовий краник: Країни Європи погодили санкції проти "тіньового флоту" Росії

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:30

Сотні танкерів опиняться поза законом: без портового обслуговування, проходу данськими протоками, найму екіпажів. Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер оголосив, що 44 європейські країни схвалили спільний план для протидії російському "тіньовому...

А друг Зеленського розписався, що його переслідують дарма: НАБУ опублікувало записи розмов "слуги народу" Задорожнього про відкат з коштів на ремонт водогону на Сумщині (аудiо)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:14

НАБУ опублікувало записи розмов народного депутата із фракції "Слуга народу" Миколи Задорожнього із сільским головою на Сумщині, де вони обговорюють відкат для нардепа та місцевих правоохоронців. Про це Патріоти України інформують із посиланням на прес...