Зеленський заявив, що Україна представить план перемоги Байдену, Трампу та Гарріс

Україна працює з представниками обох партій у Сполучених Штатах Америки. План миру буде представлено, як чинному президенту США, так і двом кандидатам. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення, передають Патріоти України.

За словами Зеленського, під час візиту до Італії він провів зустріч із делегацією Конгресу США. "Говорили, зокрема, про план перемоги для України - про певні його деталі. А повністю ми представимо всі кроки Президенту Сполучених Штатів Байдену й обом кандидатам у Президенти - Трампу та Гарріс", - розповів президент.

Зеленський вважає, що наразі головним для України є максимальне зміцнення позиції України та захист міст і сіл від російського терору. Також важливим є питання можливостей українських військових на фронті. "Це і Покровськ, Торецьк, Курахівський напрямок та інші точки найбільшого зосередження російських сил. Я дякую кожній бригаді, кожному підрозділу, які справді стійко тримають позиції", - сказав президент.

"Формула миру" Зеленського

У червні у Швейцарії пройшов саміт миру за "формулою миру" Зеленського, за участю 100 країн і організацій. До кінця року Україна планує провести другий саміт у Саудівській Аравії.

Також за словами Зеленського, Україна буде "утримувати" захоплену територію в Курській області, адже вона є невід'ємною частиною його "плану перемоги" щодо завершення війни. Він представить цю пропозицію міжнародним партнерам, зокрема США.

Дрони завітали знову: У Бєлгородській області палають цистерни з пальним, чий вміст був призначений для окупантів на Харківщині

неділя, 8 вересень 2024, 23:55

На Бєлгородщині після удару дрону спалахнула пожежа на майданчику для зберігання пального у прикордонному районі області. Про це повідомив губернатор області В'ячеслав Гладков у Телеграм у неділю, 8 вересня, передають Патріоти України. "ЗСУ за допомого...

Щоб Україна вступила до ЄС, доведеться змінити Конституцію: Стефанішина пояснила нюанси

неділя, 8 вересень 2024, 23:40

Для вступу України до Європейського Союзу Україні потрібно буде внести зміни до Конституції. Про це розповіла віцепрем’єр-міністерка з питань євроінтеграції та міністерка юстиції Ольга Стефанішина в інтервʼю "Європейській правді", передають Патріоти Ук...