Зеленський заявив західним ЗМІ, що збирається закінчити війну з Росією за кілька місяців

Президент України Володимир Зеленський вірить, що бойові дії на окупованому Росією Донбасі завершаться до кінця цього року. Зеленський додав, що він дуже хоче, щоб війна завершилася. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Euronews, передають Патріоти України.

При цьому Зеленський вважає, що такого тиску та темпів ще ніхто до нього не робив. «Я хочу вірити, що це станеться в цьому році. Дуже хочу вірити та вірю. Я не хотів би називати імен, але, порівнюючи нашу нинішню команду і минулу, так, як я цього хочу, ніхто і близько не хотів. Таких темпів і такого тиску - ніхто такого не робив», - пояснив він.

Зазначимо, 29 день на Донбасі триває режим припинення вогню, який було встановлено після домовленостей Тристоронньої контактної групи. Як стверджує українська влада, серйозних порушень з боку проросійських бойовиків за цей час не було виявлено. У штабі Операції Об’єднаних сил запевняють, що бойових втрат серед підрозділів ООС також немає.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...