"Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати": Зеленський захворів на коронавірус

Президент України Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Тест показав позитивний результат. Про це повідомляється в Telegram-каналі Офісу президента. Глава держави зазначив, що почуває себе добре і продовжить виконувати свої обов'язки в дистанційному режимі, передають Патріоти України.

"На жаль, у президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірус. Глава держави відчуває себе добре і продовжить виконувати свої обов'язки в дистанційному режимі на самоізоляції. В нього завжди буде потрібні інструменти та обладнання для зв’язку", – йдеться в повідомленні.

На своїй сторінці у Facebook, президент зазначив, що у нього температура 37,5. "Попри усі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат. У мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, відчуваю себе добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре!" – підкреслив Зеленський.

Також зазначається, що керівник ОП, його заступники і співробітники Офісу здають ПЛР-тести регулярно. Юлія Ковалів вже отримала негативний тест і продовжить роботу в звичайному режимі.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...