Зеленський завершив зустріч із лідерами чотирьох країн ЄС: Єрмак озвучив перші підсумки (відео)

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що в Києві завершилася зустріч Володимира Зеленського з президентом Франції Емманюелем Макроном, канцлером Німеччини Олафом Шольцом, прем'єр-міністром Італії Маріо Драґі та президентом Румунії Клаусом Йоганнісом, передають Патріоти України.

"Україна має стійку підтримку міжнародної коаліції", — запевнив голова ОП. За його словами, європейським лідерам було передано новий пакет санкційних пропозицій проти Росії, підготовлений міжнародною групою Макфола-Єрмака. У сьомий пакет санкцій має увійти газове ембарго, що дозволить посилити тиск на агресора. Прибувши до української столиці, Макрон, Шольц і Драґі побували у зруйнованому під час вторгнення російських військ Ірпені.

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що за його даними, європейські гості привезли в Київ статус кандидата на вступ до Євросоюзу. Офіційно оголосити про це нібито мають намір на саміті керівників ЄС, який відбудеться 23-24 червня.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...