Зеленський зазнав важкого репутаційного удару: Володимир Кличко записав остаточне звернення до українців по ситуації з аналізами кандидатів у президенти

"Пописяти в баночку" неупередженій VADA Зеленський, котрий і затіяв всю цю канитель, таки не схотів, прикриваючись "чесними" аналізами у свого друга та партнера.

Прославлений український боксер Володимир Кличко поставив крапку в темі з аналізами Петра Порошенка і Володимира Зеленського, подякувавши українцям за терпіння, зазначають Патріоти України.

"Час здачі допінг-контролю кандидатами в президенти України вичерпано. Один із кандидатів прийшов і здав другий із кандидатів (хто спочатку проявив таку чудову ініціативу), на жаль, відмовився. Це його право. Ми з нетерпінням чекатимемо результатів аналізів того кандидата, хто це зробив. Я хочу подякувати VADA за можливість здачі допінг-тестів тут, в Україні. Я виконав свій громадянський обов'язок і вам спасибі за ваше терпіння", заявив Кличко-молодший у своєму відеозверненні.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...