"Зеленський, здавайся!": Бабці з "загонів" Путіна зробили "пропозицію" Україні після страти окупантами воїна ЗСУ

"Зеленський, здавайся!" Бабці з "загонів" Путіна зробили "пропозицію" Україні після страти окупантами воїна ЗСУ

Уславлена своєю абсурдністю та сміхотворством російська організація пенсіонерів та домогосподарок "Загони Путіна" звернулася до президента України Володимира Зеленського з вимогою підписати капітуляцію. Вони звинуватили його в кровожерливості та масових смертях, а на тлі ролика, де солдати РФ обезголовлюють українського воїна, опублікованого напередодні, старі клоуни викликають не сміх, а огиду передають Патріоти України.

Нове відео люди похилого віку опублікували на своєму інтернет-майданчику. На ньому старенькі намагаються виглядати переконливо грізними, а єдиний чоловік несміливо опустив очі, мабуть, забувши слова методички.

"Загони Путіна" закликають до того, щоб Зеленський покаявся, що, на їхню думку, припинить кровопролиття в Україні. Вони зазначили, що світ живе під час Страсного тижня перед Великоднем, отже, гарант ще має шанс "відмолити свої гріхи".

"Зеленський, подумай, як зберегти залишки своєї країни. Тобі ніхто не допоможе, люди втомилися від твоєї кровожерливості. Сі Цзиньпін не подзвонить тобі, все скінчено. Покайся і здайся, а Бог тебе розсудить", – кажуть бабки з екрана.

Вкотре старі люди не забули звинуватити українців у маріонетковій поведінці перед колективним Заходом, нацистських настроях та іншій пропагандистській нісенітниці.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...