Зеленський зізнався британським журналістам, що "хоче крові", Мендель поспішила втрутитись

Відхрестився від Коломойського та покартав Ахметова за розкішне життя

Президент України Володимир Зеленський вважає, що люди, які мають величезні статки, не повинні відігравати визначальну роль в житті країни. Про це він сказав в бесіді з кореспондентами британського видання The Guardian, зазначають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про так званих олігархів, Зеленський підкреслив, що їм слід віддати "ролі в масовці, а не головні ролі".

Президент стверджує, що у нього немає особливих стосунків з підприємцем Ігорем Коломойським, незважаючи на давню історію їхнього знайомства. Говорячи про донецького мільярдера Ріната Ахметова, Зеленський назвав "неприйнятною" покупку тим дорогої вілли на Лазурному березі Франції.

Кореспонденти припустили, що телевізійний персонаж Зеленського, президент Голобородько, повісив або розстріляв би "олігархів".

"Якщо ми вибрали демократію, то ми не можемо вішати людей, - сказав глава держави. - Хоча ... Іноді дійсно цього хочеться. Знаєте чому? Тому що так було б швидше. Набагато швидше".

Як відзначають журналісти, в цей момент прес-секретар Зеленського, котра вже спричинила фурор нестандартними фото з цієї зустрічі, сказала, що її бос жартує.

"Жартую, звичайно", - підтвердив президент.

В інтерв'ю The Guardian Зеленський також заявив, що готовий вийти з переговорного процесу з президентом Росії Володимиром Путіним через рік, якщо за цей час не вдасться досягти прогресу щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...