Зеленський змінив командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ

Президент Володимир Зеленський звільнив Григорія Галагана з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ та призначив на цю посаду Віктора Хоренка, передають Патріоти України.

Дослівно указ: "Звільнити Галагана Григорія Анатолійовича з посади командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України".

Іншим указом Зеленський призначив на посаду командувача ССО Віктора Хоренка.

Нагадаємо, 25 серпня 2020 року Зеленський призначив командувачем Сил спеціальних операцій Григорія Галагана, звільнивши з цієї посади Ігоря Луньова (того самого, котрий не віддав честі при знайомстві новообраного президента з вищім військовим командуванням Міноборони та МВС).

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...

ЗСУ відступають: В ІSW заявили про значне просування російських військ під Авдіївкою, - ISW

неділя, 5 травень 2024, 11:24

Триває повномасштабна війна в Україні, і російські окупанти "здійснили значне тактичне просування на північний захід від Авдіївки поблизу Архангельського" у ніч з 3 на 4 травня, Можливо, це сталося після рішення української сторони відійти з цього рай...