Зеленський "зубами вчепився" в свій рейтинг: Свіжі опитування соціологів

У президентському рейтингу Зеленський випереджає опонентів більш ніж на 10%

Якби вибори президента відбулися найближчим часом, то 24,2% із тих, хто визначився, проголосували б за чинного главу держави Володимира Зеленського, наступний у рейтингу – попередній президент Петро Порошенко – 13,7%.Такі дані витікають за результатами опитування соцгрупи "Рейтинг" 16-18 грудня, зазначають Патріоти України

Дослівно: "Якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 24,2% проголосували б за Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором).

13,7% підтримали б Порошенка, 9,6% – Ю.Тимошенко, 9,2% – Ю.Бойка, 6,9% – Є.Мураєва, 6,8% – Д.Разумкова, 6,7% – І.Смешка, 6,2% – В.Гройсмана, 3,1% – О.Ляшка".

Деталі: Рейтинги інших кандидатів – менше 3%.

Опитування провела соцгрупа "Рейтинг" 16-18 грудня 2021 року серед 2500 респондентів віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Метод опитування: CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження не більше 2%.

Варто зазначити, рейтинг Зеленського, згідно опитування тієї ж соцгрупи "Рейтинг" за 10-13 листопада, дещо піднявся

Якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 23,1% проголосували б за В.Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором).

13,3% підтримали б П.Порошенка, 10,7% – Ю.Тимошенко, 9,2% – Ю.Бойка, 8,3% – Д.Разумкова, 7,0% – Є.Мураєва, 6,9% – І.Смешка, 6,1% – В.Гройсмана, 3,3% – О.Ляшка. Рейтинги інших кандидатів – менше 3%.

Крім того, у можливих випадках другого туру президентських виборів Зеленський переміг у всіх можливих варіантах з найближчими опонентами.


Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...