Зеленський звільнив двох заступників Єрмака

З ОП звільнили Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова / Колаж УНІАН, фото Офіс президента, фото wikipedia.orgПрезидент України Володимир Зеленський звільнив двох заступників голови Офісу президента Андрія Єрмака. Відповідні укази №205 та №203 є на сайті Офісу президента. Так, зі своїх посад звільнені Андрій Смирнов та Олексій Дніпров. Як йшлося на сайті ОП, у Єрмака раніше було десять заступників, передають Патріоти України.

Як відомо, Смирнов закінчив Національний університет "Києво-Могилянська академія", за спеціальністю "Правознавство". З 2013 року займався юридичною та адвокатською практикою. Указом президента 10 вересня 2019 року він був призначений заступником керівника ОП.

Дніпров закінчив Академію праці соціальних відносин Федерації професійних спілок України за спеціальністю "Правознавство", Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальностями "Публічне право", "Фінанси і кредит", Національний університет "Одеська юридична академія" за спеціальністю "Інтелектуальна власність".

З 2003 року працював на посадах старшого консультанта та головного консультанта Апарату Верховної Ради України. На посаду заступника голови ОП був призначений 9 липня 2021 року.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...