"Зе!Липецька фабрика" як оплот "руского міра", або Баканов обійматиметься з "чортами": Скандально відомому кримнашисту зі "Сватів" дозволили в'їзд в Україну

СБУ, котра обґрунтовано заборонила в'їзд в країну актору, котрий заперечував суверенітет і незалежність України раптово розгледіла в ньому "жертву режиму Порошенка"...

Добронравов

Російському актору Федору Добронравову, що зіграв Івана Будько в одіозному серіалі «Свати», знову дозволено в'їзд на територію України. Про це йдеться у відповіді СБУ на запит «Українських Новин». , зазначають Патріоти України.

Заборона на в'їзд на територію України була скасований в червні 2019 року. Її скасували у зв'язку з рішенням суду, який визнав незаконною заборону СБУ на в'їзд Добронравову в Україні на 3 роки.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року СБУ заборонила в'їзд в Україну на 3 роки російському акторові Добронравову, а Держкіно заборонило показ серіалу «Свати».

«Сватів» знімали в Україні з 2008 по 2012 роки. У 2017 році почалися зйомки сьомого сезону, вони проходили в Грузії і Білорусі. Знімальний процес був зупинений після того, як стало відомо про заборону СБУ акторам ситкому в'їзду в Україну через схвалення ними агресії Росії проти України і відвідування окупованого Криму.

Напомним, в октябре 2017 года СБУ запретила въезд в Украину на 3 года российскому актеру Добронравову, а Госкино запретило показ сериала «Сваты».

«Сватов» снимали в Украине с 2008 по 2012 годы. В 2017 году начались съемки седьмого сезона, они проходили в Грузии и Беларуси. Съемочный процесс был остановлен после того, как стало известно о запрете СБУ актерам ситкома въезда в Украину по причине одобрения ими агрессии России против Украины и посещения оккупированного Крыма.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...