Земля бетоном: На Харківщині зазнала серйозних втрат мотострілецька дивізія РФ, - Цимбалюк

У Харківській області в боях зі Збройними силами України зазнала серйозних втрат 2-га мотострілецька дивізія РФ. Заступник її командира підполковник Андрій Смирнов був тяжко поранений. Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк. Він уточнив, що зазначений російський підрозділ належить до військової частини 23626 селища Калининець Московської області, передають Патріоти України.

"Продовжує надходити інформація про втрати серед командного складу 2-га мотострілецька дивізія (в/ч 23626, Калінінець, Московська область) під час проведення "спеціальної військової операції" в Харківській області", – розповів журналіст.

Він також повідомив, що на Харківщині загинув командир 1-го мотострілецького полку (в/ч 31135, Калининець) 2-ї мотострілецької дивізії, підполковник Денис Межуєв. Командир 15-го мотострілецького полку (в/ч 31134, Калининець) 2-ї мотострілецької дивізії, полковник Харитонов тяжко поранений. 2-га мотострілецька дивізія РФ – з'єднання мотострілецьких військ російських сухопутних сил у складі 1-ї гвардійської танкової армії Західного військового округу РФ. Брала участь у бойових діях у Другій російсько-чеченській війні.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...