Земля бетоном: У Кремінній загинули "народний мер" і 30 охоронців, Гайдай розкрив деталі ліквідації колаборантів

Під час вибухів у тимчасово окупованій Кремінній загинули "народний мер" та щонайменше 30 його "охоронців". Ліквідовано велику кількість учасників "наради", влаштованої окупантами. Окрім мерії вибух стався і в будівлі "міліції", де ліквідовано чимало "силовиків". Подробиці в ефірі телемарафону розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

За його словами, напередодні "газ вибухнув" у двох будівлях – у міській раді та приміщенні, де розташувалася окупаційна "міліція". І там, і там ворог зазнав серйозних втрат – як серед колаборантів, так і серед російських окупантів та представників ФСБ РФ.

"Вони вирішили провести нараду. Насправді у двох будівлях були оті "морячки", які недопалки викидали під ноги, і газ підірвався у двох будівлях. У будівлі мерії і в будівлі так званої "міліції". І там, і там – величезні втрати. В мерії так званий "народний мер" загинув. І ще купа народу – зараз з'ясовуємо. Плюс на першому поверсі, під ними, було ще приблизно 30 – я не знаю, як їх назвати, – "охоронців" чи просто орків. Плюс хтось був із ФСБ. І там у "міліції" так само "підрив газу" – дуже багато так званих "силовиків" і там загинуло. Тобто непоганий день", – розповів Гайдай. "Запасного мера", констатував він, у рашистів немає. Також очільник Луганської ОВА розповів про загальну ситуацію на Луганщині.

Наразі окупанти зосередилися на спробах захопити Рубіжне та Попасну, намагаються також прорвати оборону українських військ, щоб пройти до Сєвєродонецька та Лисичанська через Золоте. Але українські воїни міцно тримають оборону, відбивають ворожі атаки, не даючи рашистам можливості просунутися вперед.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...