Земля бетоном: Українські десантники знищили групу російських загарбників на Донеччині (фото 18+)

Українські воїни продовжують нищити загарбників на українській землі. Десантники 81 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України ліквідували групу російських окупантів, передають Патріоти України.

Вони показали тіла знищених ворогів, їхні особисті речі та контракти з міноборони РФ строком на 6 місяців, які загарбники возили з собою. Світлини з місця бою опубліковані на сторінці Командування ДШВ у Facebook.

"На Донеччині, десантники 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили групу російських окупантів. На знімках представлені "демілітаризовані" загарбники, їхні особисті речі та шестимісячні контракти, які дозволяють їм "правильно" повернутися додому та подарувати рідним нову "Ладу". Смерть російським окупантам! Разом до перемоги! Слава Україні!" - підписали світлини захисники України. На фото зафіксовано знищених окупантів, а також їхні речі, документи та контракти з російською окупаційною армією.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...