Земля бетоном: В Україні ліквідовано російського майора, який бомбив Чернігів

В Україні ліквідований російський майор Равіль Гаттаров. Він був пілотом винищувача-бомбардувальника Су-34 ворожих Військово-космічних сил і скидав бомби на мирні міста, передають Патріоти України.

Про "денацифікацію" і "демілітаризацію" чергового військовослужбовця путінської армії повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Twitter. "Пілот Су-34 майор Гаттаров Равіль офіційно денацифікований та демілітаризований", - написав Штефан.

Гаттаров був льотчиком штурмовика Су-25 ВКС РФ і бомбардував український Чернігів. Відомо, що його ліквідували ще на початку повномасштабного вторгнення путінської армії в Україну, проте тіло передали рідним лише чотири місяці потому.

Смерть російського пілота підтвердили і в РФ. Гаттаров був уродженцем Челябінської області РФ. За повідомленнями в місцевих соцспільнотах, 25 червня окупанта поховали в селі Халітово Кунашацького району.

"Проводили в останню дорогу Равіля Гаттарова, який загинув під час "спеціальної військової операції" Росії в Україні. Равіль Романович був майором, льотчиком", - йдеться у дописі.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...