Земля бетоном! В Україні ліквідували окупанта із Курської області РФ зі "знаковим" прізвищем М'ясін (фото)

На війні в Україні "демілітаризували" чергового окупанта зі "знаковим" прізвищем - Олександра М'ясіна. Росіянин із Курської області був рядовим контрактної служби в путінській армії, передають Патріоти України.

Про це повідомив засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе. Смерть загарбника підтверджено на його батьківщині. "Ти навіщо з таким прізвищем в армію, тим більше на війну пішов, дурень", – прокоментував автор посту.

Згідно з некрологом, 36-річного окупанта було ліквідовано на українській землі 15 серпня, але на батьківщині в селищі Золотухіне однойменного району Курської області про його смерть повідомили через пів місяця.

Там зазначили, що у своєму житті М'ясин встиг закінчити дев'ять класів Золотухінської середньої школи, освоїти професію електрозварювальника та відслужити строкову службу. А потім він "вирішив служити за контрактом" у лавах путінської армії.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...