Земля бетоном: В Україні ліквідували ще одного вихованця Шойгу із "танково-біатлонних" військ (фото)

Українські воїни ліквідували ще одного "чемпіона світу з танкового біатлону-2017". Він також отримував "Кубок армії" від одного з організаторів загарбницької війни Росії в Україні – міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патріоти України.

Це вже третій "найкращий танкіст-біатлоніст", якого в Україні зрештою перетворили на "хорошого росіянина". Про це повідомляють розслідувачі InformNapalm.

"Продовжують радувати "танко-біатлоністи" ЗС РФ. В Україні зажмурився вже третій переможець цього дітища Шойгу – чемпіон світу 2017 року, уродженець Алтаю Олексій Бакульов, який у 2019 році отримав "Кубок армії" персонально від Кужугетовича", – зазначили розслідувачі.

Вони проаналізували сторінку ліквідованого окупанта у забороненій в Україні соціальній мережі "ВКонтакте" та встановили, що остання активність на сторінці фіксувалася 20 березня.

Звичайно ж, російські пропагандисти одразу почали розповідати, як "героїчно" загинув окупант, який приїхав до України вбивати людей. Він, виявляється, "отримав осколкове поранення "при відбитті контратаки супротивника, перебуваючи у складі екіпажу танка Т-72 та прикриваючи відхід своїх підрозділів".

До Бакульова з України в целофанових мішках повернулося ще двоє "чемпіонів із танкового біатлону". 18 травня розслідувачі InformNapalm повідомляли про ліквідацію уродженця м. Борзя Забайкальського краю, чемпіона світу з танкового біатлону 2016 року, молодшого сержанта Сергія Броннікова.

До нього українські воїни ліквідували "чемпіона"-бурята – Бато Басанова з Улан-Уде. Всі вони свого часу відзначилися в організованих з ініціативи Шойгу змаганнях із "танкового біатлону", які в Росії проводяться з 2013 року як "змагання між танковими екіпажами в мистецтві водіння танка й точності стрільби".

Шойгу дуже пишається цим "ярмарком російського марнославства" – і, наприклад, минулого року особисто тестував трасу змагань на танку Т-80БВМ. Сподіваємось, що він продовжить славну традицію, яку в Україні розпочали троє вже "добрих" переможців його змагань.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...