Земля бетоном! ЗСУ ліквідували двох баскетболістів із Бурятії, які воювали проти України в лавах армії РФ

Двоє військових російської армії, яка вторглася в Україну понад п'ять місяців тому, поповнили лави "200-х". Йдеться про окупантів із Бурятії – баскетболістів Дмитра Лагунова та Миколу Багрова, передають Патріоти України.

Вони могли бути контрактниками 11-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади з Улан-Уде. Про це повідомив у Facebook засновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, OSINT-експерт Іраклі Комахідзе

Відомо, що Дмитро Лагунов родом із Забайкальського, але на піку своєї баскетбольної кар'єри грав у столиці Республіки Бурятія. За її межами виступав у складі команди "Лара", а всередині чемпіонату – за "Динамо".

Його колега й товариш по службі Микола Багров з дитинства грав за юнацьку збірну Бурятії. Працював у тренерському штабі команди "Байкал". Разом із Лагуновим був у "Динамо".

У некролозі не уточнюються деталі загибелі бурятських баскетболістів-окупантів. Також немає інформації щодо місць, де вони проходили військову службу.

"Але можна припустити, що вони були контрактниками 11-ї ОГДШБр з Улан-Уде (військова частина №32364), про великі втрати якої інформація неодноразово просочувалася в ЗМІ", – уточнив розслідувач InformNapalm.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...