Земля бетоном: ЗСУ ліквідували футбольного арбітра з Криму, який приїхав воювати проти українців

Російського футбольного арбітра Костянтина Попова було ліквідовано в Україні, куди він приїхав вбивати наших співвітчизників. 25-річний терорист та окупант підірвався на міні разом з іншими солдатами з країни-агресорки, а через тиждень помер у шпиталі, передають Патріоти України.

Про це повідомляє пропагандистське видання "Крим 24" у своєму Telegram-каналі. Z-патріоти зазначають, що Попов отримав серйозні поранення "під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку", а у ЗС РФ служив за контрактом.

Видання також наводить слова зрадника України та скандального судді Юрія Вакса. За його даними, Попов "тиждень боровся за життя в шпиталі, але, на жаль, не зміг видужати". Цікаво, що на сайті так званого Кримської футбольної союзу (КФС) та його сторінках у соціальних мережах на момент написання новини не було жодної згадки про загибель рефері.

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...

Окупанти кидають усі сил на Часів Яр: Воїни ЗСУ відверто розповіли про брак снарядів та тактику окупантів

неділя, 28 липень 2024, 6:22

Росіяни не припиняють спроб прорвати лінію української оборони в районі Часового Яру. Лінія фронту там тепер більшою частиною проходить саме по каналу Сіверський Донець-Донбас, передають Патріоти України. Окупанти майже не задіюють у своїх атаках броне...